Kollie Bonah, fotomodel die uw verhaal vertelt.

Mijn naam is Kollie Doe en ben fotomodel/commercieel model. Mijn expertise is het tonen van expressie en passie.

Mijn diepe liefde voor modelwerk gaat terug naar mijn tijd in Liberia.

Mijn oudere zus fotografeerde me jaren geleden in Liberia hobbymatig. Helaas heb ik mijn geliefde land Liberia moeten verlaten vanwege de vreselijke situatie destijds. Na verschillende soorten werk, heb ik nu op late leeftijd mijn passie herontdekt.

Nu ga ik volop voor mijn carrière als fotomodel, commercieel  model model en figurant. Ik zit vol energie en enthousiasme, wat terug te vinden is in mijn werk als model. Mijn taalbarrière als immigrant weerhoudt me er niet van om doelen die ik wil bereiken na te streven.

Ik heb een uniek gezicht waar je veel kanten mee op kunt: getekend, expressief. Daarnaast ben ik sociaal en kan ik gemakkelijk met mensen overweg. Ik werk dat ook graag samen met een fotograaf, waarbij ik uitga van de expertise van de fotograaf.

Tot nu toe heb ik gefigureerd in televisieseries als GTST en model gestaan voor verschillende bladen als de allerhande van Albert Hejn.

Lijkt het je leuk om contact met mij op te nemen voor een kennismaking? Bel mij dan op naar onderstaande nummer! Het is ook mogelijk om bij mij op mijn werkadres of zoom af te spreken.
Ik kom ook graag u kant op binnen de omgeving Utrecht.

Mijn hobby is koken en basketbal.

Voor contact klik hier.